Rimi
Atsisiųsk iš App Store
Atsisiųsk iš Google Play
Atsisiųsti
Atsisiųsti
E-parduotuvė
Meniu
Daugiau
Mažiau
Apie
Tvarumas
Apie Rimi
Naujienos
Kiekvieną dieną geriau
Parduotuvių formatai
Vadovų komanda
Istorija
Kontaktai
Karjera
Parduotuvės
Kontaktai
Lojalumo programa
Sąskaitos
Dovanų kortelė
Socialinė kortelė
Tiekėjams
Prisijungti
Akcijos
Receptai
Gera kaina kasdien
Tinklaraštis
Programėlė
Rinkis sveikiau
„Rinkis sveikiau“ programa
Kriterijai
Produktai
Straipsniai
Receptai
Daugiau
Asortimentas
Šviežumu pasirūpinta
Apsipirk patogiai
Gaminu, neišmetu
Auk, Lietuva
Daugiau
Mažiau
Meniu
Prisijungti
E-parduotuvė
Akcijos
Receptai
Gera kaina kasdien
Tinklaraštis
Programėlė
Rinkis sveikiau
Rinkis sveikiau
„Rinkis sveikiau“ programa
Kriterijai
Produktai
Straipsniai
Receptai
Daugiau
Daugiau
Asortimentas
Šviežumu pasirūpinta
Apsipirk patogiai
Gaminu, neišmetu
Auk, Lietuva
Apie
Apie
Tvarumas
Apie Rimi
Naujienos
Kiekvieną dieną geriau
Parduotuvių formatai
Vadovų komanda
Istorija
Kontaktai
Karjera
Parduotuvės
Kontaktai
Lojalumo programa
Sąskaitos
Dovanų kortelė
Socialinė kortelė
Tiekėjams
Rimi – kiekvieną dieną geriau
Straipsniai
Apie maistą
Apie maistą
Vertingasis avokadas – vienas populiariausių mūsų racione: kaip jį dar panaudoti?
Apie maistą
Gydytoja dietologė rekomenduoja į salotas dažniau įpjaustyti svogūnų: laiškai maistingesni už gumbus
Apie maistą
Gydytoja dietologė E. Gavelienė griauna mitą apie mikrobangų krosnelėse šildomą maistą: neigiamo poveikio sveikatai neturi
Apie maistą
Pasitinkant valstybės atkūrimo dieną kulinarijos ekspertai kviečia išsikepti kvapnų apelsinų pyragą (receptas)
Apie maistą
Picos dienos proga – gardus receptas su ananasais: dietologė rekomenduoja juos valgyti nors ir kasdien
Apie maistą
Savaitgalį pasimėgaukite gardžiu bruknių tortu: dietologė išskyrė nenuginčijamą šių uogų naudą
Apie maistą
Natūrali apsauga nuo dehidratacijos ir senėjimo – obuoliai: dietologė įvardijo, kiek jų galime vartoti
Apie maistą
Per 20 skirtingų vitaminų turintys mangai – svarbūs ligų prevencijai: dietologė įvardijo, kaip dažnai juos galime skanauti
Apie maistą
Speltos miltai – daugiau naudingų medžiagų turinti kviečių atmaina: dietologė pataria, kaip dažniau juos įtraukti į savo mitybą (receptas)
Apie maistą
Artėjant sūrio mylėtojų dienai išsikepkite su juo apelsinais kvepiantį pyragą (receptas)
Apie maistą
Atšalus orams sušildys čili troškinys: dietologė pataria rinktis kuo spalvingesnį maistą
Apie maistą
Žiemos pramoga – mėsos kepimas ant griliaus: technologas išskyrė svarbiausias taisykles
Apie maistą
Švęsdami didžiųjų žiemos švenčių pabaigą pasilepinkite tradiciniu Trijų Karalių pyragu su apelsinais (receptas)
Apie maistą
Burokėliai – žiemos daržovė, tinkanti ne tik mišrainėms: pasigaminkite su jais dar neragautą apkepėlę
Apie maistą
Nenorintiems po švenčių vargti virtuvėje – „vieno puodo“ troškinys su jautiena
Apie maistą
Pagardinkite kavą prieskoniais – sukurs šventinę nuotaiką ir puikiai tiks dovanoms
Apie maistą
Pasaulinė makaronų diena: dietologė rekomenduoja jais papildyti šeimos savaitės racioną (receptas)
Apie maistą
Helovinui artėjant🎃: neišmeskite moliūgų minkštimų, iš jų pasigaminsite gardų desertą
Apie maistą
Sveikatai palankios daržovių ir vaisių sultys: dietologė pataria jas maišyti atsargiai
Apie maistą
Soduose prisirpusios kriaušės – ne tik į desertus, bet ir į salotas: išbandykite netikėtą receptą
Apie maistą
Rugsėjį miškuose randasi pirmieji baravykai: tiks ir sriubai, ir kreminiam rizotui (receptas)
Apie maistą
Saliamio diena: legendinę Italijos dešrą pamėgo ir lietuviai, bet ja mėgautis dietologė pataria saikingai
Apie maistą
Obelims linkstant nuo vaisių dietologė paaiškino, kodėl kasdien vertėtų suvalgyti bent po vieną obuolį (receptas)
Apie maistą
Prasidėjo vynuogių sezonas: dietologė atskleidžia – kai kurie šias uogas gali valgyti net su kauliukais
Apie maistą
„Ko nors skanaus“ virtuvėje ieškanti maisto tinklaraštininkė Kotryna Remeikaitė: tūkstančiai sekėjų, įdarbinta aistra ir svajonė išleisti knygą
Apie maistą
Miškuose raudonuoja superuogos – bruknės: dietologė pataria valgyti neapdorotas ir dalijasi patarimais
Apie maistą
Nors patys nekaloringi, linkę sugerti riebalus: kaip geriausia gaminti baklažanus?
Apie maistą
Dietologė įvardijo uogas, kurios stabdo senėjimo procesus ir pasižymi priešvėžinėmis savybėmis
Apie maistą
Daržovių konservavimo taisyklės: kaip gaminti, kur laikyti ir kiek vartoti?
Apie maistą
Ledinis vanduo per karščius pavojingas: dietologė priminė auksinę taisyklę
Apie maistą
Slyvų sezonas prasideda: kulinarijos technologė pasidalijo netikėtais jų panaudojimo būdais virtuvėje (receptas)
Apie maistą
Garstyčių dienos proga dietologė įvardijo, kuo naudingas šis pagardas ir kur jį panaudoti (receptas)
Apie maistą
Vos vienas peilis – tiek užtenka norint surengti iškylą: specialistas pataria, kaip marinuoti mėsą lauke
Apie maistą
Netikėtai užklupo svečiai? Kulinarijos technologė dalijasi greitai pagaminamų užkandžių idėjomis
Apie maistą
Nuotaiką pagerinančios šilauogės – vitaminų šaltinis, itin tinkamas ir kontroliuojantiesiems svorį
Apie maistą
Voveraičių sezono įkarštis: kulinarijos technologės patarimai, kaip skaniai paruošti grybus (receptas)
Apie maistą
Prasidėjo gardžiųjų aviečių sezonas: naudingos kontroliuojantiems svorį ir varginamiems infekcijų
Apie maistą
Ledų dienos proga – vertingi technologės patarimai, kaip panaudojant vaisius jų pasigaminti namuose
Apie maistą
Vasaros supermaistas – uogos: kaip išsirinkti naudingiausias ir tinkamai laikyti namuose
Apie maistą
Mėsos technologas kviečia barbekiu dieną atšvęsti su burnoje tirpstančiais šonkauliukais (receptas)
Apie maistą
Maisto technologė pataria: kaip užsišaldyti braškių, kad išsaugotume jų maistinę vertę ir skonį
Apie maistą
Karštymečiu lietuviai gaivinasi šaltibarščiais, ledais bei vėsiais gėrimais – aktyviau rūpinasi ir higiena
Apie maistą
Per karščius gaivinantys ledukai: juos šaldyti galima net kiaušinių dėžutėse ar keksiukų formelėse
Apie maistą
Dietologė patarė, koks vanduo geriausiai gaivina per karščius ir kiek jo turime išgerti
Apie maistą
Dažniausias atostogų užkandis – rūkyta žuvis: kaip ją išsirinkti ir su kuo geriausia skanauti (receptas)
Apie maistą
Pomidorai – vitamino C ir antioksidantų šaltinis: kaip prasidėjus sezonui išsirinkti geriausius?
Apie maistą
Nenorintiems ilgai stovėti prie grilio technologas pataria rinktis krevetes: maistingos ir mažai kaloringos
Apie maistą
Liucina Rimgailė: „Pirmiausiai gaminu iš namie turimų produktų ir niekada nekaupiu maisto atsargų“
Apie maistą
Mėsos technologas dalijasi marinavimo paslaptimis: veikia kaip kepsnių konservantas, gali būti net su apelsinais
Apie maistą
Vasaros uogų sezonas: ką pasigaminti iš kvapnių trešnių ir kiek jų rekomenduojama suvalgyti per dieną?
Apie maistą
Internete rasta maisto planavimo idėja Laurai Mazalienei padeda sutaupyti: itin naudinga turintiems vaikų
Apie maistą
Ieva Swan: „Perku tik tiek, kiek reikia ir laikausi griežtos tvarkos šaldytuve“
Apie maistą
Gydytoja dietologė pasakoja, kokie maisto produktai dažniausiai skatina alergiją vaikams: ką tokiu atveju turėtų daryti tėvai?
Apie maistą
Nenorintiems gaišti laiko virtuvėje: kulinarijos technologės patarimai ir 3 lengvi užtepėlių receptai
Apie maistą
Ir pelėsinis sūris gali supelyti: kaip atpažinti, ar sūrį dar galima vartoti ir su kuo jį derinti?
Apie maistą
Organinės trąšos: kaip iš buitinių atliekų jas pasigaminti namuose?
Apie maistą
Mėgstamiausias vasaros desertas: kaip dažnai galime skanauti ledus?
Apie maistą
Rabarbarų sezonas – puikus metas pasimėgauti kvapniu jų pyragu (receptas)
Apie maistą
Gaivūs žėlė tortai, vaisių desertai ir putėsiai – ekspertė pataria, kaip juose naudoti želatiną (receptas)
Apie maistą
Šašlykų sezonas atidarytas: kaip paruošti minkštą ir sultingą mėsą, pasitelkiant kivius
Apie maistą
Didėjantis vaikų nutukimas po pandemijos registruojamas dar dažniau: gydytoja dietologė pataria vengti dvigubų mitybos taisyklių sau ir mažiesiems
Apie maistą
Viena sveikiausių pasaulio daržovių tituluojami špinatai: kodėl jie turėtų atsidurti mitybos racione?
Apie maistą
Gaminame lauke: ant grotelių kepti vaisiai nudžiugins netikėtu skoniu ir paįvairins savaitgalio racioną (receptas)
Apie maistą
Pasaulinė bičių diena: patarė, kiek medaus vartoti per dieną ir kur jo nelaikyti
Apie maistą
Kaip pasiruošti grilio sezonui? Mėsos technologo rekomendacijos patyrusiems kepėjams ir grilio naujokams
Apie maistą
Kulinarijos technologė pataria, kaip namuose pasigaminti veganiškus braškių ledus: prireiks vos trijų ingredientų
Apie maistą
Grilinkime ne tik mėsą ar žuvį – ant grotelių keptos daržovės kvepės vasara ir stebins puikiu skoniu (receptas)
Apie maistą
Šiandien – diena be dietų: gydytoja dietologė primena sveikatai palankios mitybos taisykles (receptas)
Apie maistą
Gamtai ir žmogaus sveikatai palankius produktus besirenkanti Liucina Rimgailė dalijasi Atvelykio pyrago receptu
Apie maistą
Pikniko dienos proga kulinarijos technologė pataria, kokius maisto produktus rinktis iškylai gamtoje
Apie maistą
Po Velykų liko kiaušinių? Įdarykite juos brokoliais ir feta (receptas)
Apie maistą
Kepinių technologas pataria: kaip namuose išsikepti šventinę Velykų bobą?
Apie maistą
Ilgesnio galiojimo produktai: kur ir kaip juos laikyti namuose?
Apie maistą
Po Velykų likusių kiaušinių lukštų neišmeskite: pravers ir buityje, ir kaip grožio priemonė
Apie maistą
Ryžiai – ne tik skirtingų skonių, bet ir maistingumo: kaip išsirinkti sveikatai palankiausius?
Apie maistą
Populiarėjanti raugo duona – sveikesnė alternatyva mieliniams kepiniams ir didesnė nauda žarnynui
Apie maistą
Tobulo skonio paieškos - prieskoninės žolelės
Apie maistą
Pelėsinių sūrių istorija
Apie maistą
Daugiau skonių ir kvapų
Apie maistą
Kakavos burtai
Apie maistą
Lęšiai – ne tik į sriubą, bet ir prie žuvies: dietologė įvardijo, kodėl svarbu juos įtraukti į kasdienį racioną
Apie maistą
Gydytoja dietologė dr. E. Gavelienė į kasdienį mitybos racioną rekomenduoja įtraukti augalinius gėrimus
Apie maistą
Ruduo – tinkamas metas austrėms: V. Radzevičiaus pataria, kaip paruošti ir išsirinkti šviežias
Apie maistą
Trūksta idėjų pusryčiams? Išbandykite gardų varškės omleto receptą
Apie maistą
Aštuonkojai – jūrų delikatesas, kurį verta išbandyti savo virtuvėje
Apie maistą
Neįsivaizduojantiems dienos be kiaušinių: kuo susijęs gyvūno stresas ir produkto kokybė?
Apie maistą
Kepiniai – nebūtinai saldūs: išbandykite neįprastą pyrago receptą su veršiena
Apie maistą
Prasideda moliūgų sezonas: dietologė rekomenduoja prisiminti sriubas
Apie maistą
Pusryčiai vyturiams ir pelėdoms: 5 neįprasti sumuštinių receptai
Apie maistą
Pietums į darbą ar į mokyklą – sočios ir maistingos kesadilijos
Apie maistą
Kepinių klasika – išbandykite rudeniu kvepiantį obuolių pyrago receptą
Apie maistą
Kuo pagardinti burnoje tirpstančius jautienos kepsnius? 5 padažų idėjos
Apie maistą
Derliaus ėmimo metas: patarimai, kaip pasirūpinti vaisių ir uogų atsargomis
Apie maistą
Net 60 dienų brandinta jautiena pasižymi išskirtiniu skoniu: ką būtina žinoti ją gaminant?
Apie maistą
Liucina Rimgailė pasidalino patarimais, kaip namuose sumažinti maisto švaistymą
Apie maistą
„Rimi“ griliaus iššūkį priėmusiam Merūnui Vitulskiui maisto gaminimas – lyg meditacija
Apie maistą
Antroje „Rimi“ vasaros projekto serijoje – istorijos apie skeptišką šuns žvilgsnį ir keptus mangus
Apie maistą
Naujame „Rimi“ projekte Liepa Norkevičienė atskleidė, ką mano apie maistą ir muziką
Apie maistą
Tas saldus gyvenimas: apie cukrų ir kitus saldumo šaltinius
Apie maistą
Po atviru dangumi: kaip pasiruošti iškylai?
Apie maistą
Kaip gaminti ledus iš vaisių ir uogų?
Apie maistą
3 gardūs būdai įdaryti kiaušinius
Apie maistą
Apie kiaušinius kitaip
Apie maistą
Kaip išsirinkti kavą?
Apie maistą
Riešutų sviestas – ant duonos ir nebūtinai
Apie maistą
Sojos ne tik vietoj mėsos
Apie maistą
Prie kavos su Emanueliu Rykliu
Apie maistą
Tobulas kiaušinis jūsų stalui
Apie maistą
Tai Velykos atidunda: istorija, tradicijos, šventiniai patiekalai
Apie maistą
Gliutenas: už ar prieš?
Apie maistą
Kumpio istorijos: Jamon ir Prosciutto
Apie maistą
Daržovių virimo laikas
Apie maistą
Rudens gėrybės ir patarimai
Apie maistą
Lietuviškų rudens daržovių istorija
Apie maistą
Kaip išvirti gardžią rūgštynių sriubą?
Apie maistą
Kaip valgyti TOFU?
Apie maistą
Kava iš retro aparato
Apie maistą
Kavos rūšys
Apie maistą
Krabas - karališka jūrų gėrybė
Apie maistą
Ličiai - vynuogės kietame apvalkale
Apie maistą
Omarų virimo ir valgymo ypatybės
Apie maistą
Peileniai – sultingi ir itin lengvai paruošiami moliuskai
Apie maistą
Persimonas - oranžinė rytų saulė
Apie maistą
Ropės - virtuvės atradimas
Apie maistą
Skanusis žiedas - artišokas
Apie maistą
Su kuo valgomas kuskusas?
Apie maistą
Su kuo valgomi ridikai?
Apie maistą
Užtepėlės ant šviežios duonos
Apie maistą
Vasaros gėrybių šaldymas
Apie maistą
Žolynas ant palangės
Apie maistą
Ant grotelių kepame žuvį ir daržoves
Apie maistą
Ar teisingai naudojatės šaldytuvu?
Apie maistą
Duonos įvairovė
Apie maistą
Estetika lėkštėje: žiedinis kopūstas ROMANESCO
Apie maistą
Fermentuoti sojų produktai
Apie maistą