Rimi
Atsisiųsk iš App Store
Atsisiųsk iš Google Play
Atsisiųsti
Atsisiųsti
E-parduotuvė
Meniu
Daugiau
Mažiau
Apie
Tvarumas
Apie Rimi
Naujienos
Kiekvieną dieną geriau
Parduotuvių formatai
Vadovų komanda
Istorija
Kontaktai
Karjera
Parduotuvės
Kontaktai
Lojalumo programa
Sąskaitos
Dovanų kortelė
Socialinė kortelė
Tiekėjams
Prisijungti
Akcijos
Receptai
Gera kaina kasdien
Tinklaraštis
Programėlė
Rinkis sveikiau
„Rinkis sveikiau“ programa
Kriterijai
Produktai
Straipsniai
Receptai
Daugiau
Asortimentas
Šviežumu pasirūpinta
Apsipirk patogiai
Gaminu, neišmetu
Auk, Lietuva
Daugiau
Mažiau
Meniu
Prisijungti
E-parduotuvė
Akcijos
Receptai
Gera kaina kasdien
Tinklaraštis
Programėlė
Rinkis sveikiau
Rinkis sveikiau
„Rinkis sveikiau“ programa
Kriterijai
Produktai
Straipsniai
Receptai
Daugiau
Daugiau
Asortimentas
Šviežumu pasirūpinta
Apsipirk patogiai
Gaminu, neišmetu
Auk, Lietuva
Apie
Apie
Tvarumas
Apie Rimi
Naujienos
Kiekvieną dieną geriau
Parduotuvių formatai
Vadovų komanda
Istorija
Kontaktai
Karjera
Parduotuvės
Kontaktai
Lojalumo programa
Sąskaitos
Dovanų kortelė
Socialinė kortelė
Tiekėjams
Rimi – kiekvieną dieną geriau
Straipsniai
Pasaulio virtuvė
Pasaulio virtuvė
Šviežio derliaus salierų stiebai – ant pietų stalo: savaitgalį pasigaminkite gaivią „Minestrone“ sriubą
Pasaulio virtuvė
Peruietiška sevičė – gardus patiekalas iš Pietų Amerikos: nustebinkite artimuosius egzotiškais skoniais (receptas)
Pasaulio virtuvė
Dietologė išskyrė vertingiausią vištienos rūšį: soti jos „vieno puodo“ troškinio porcija nekainuos nė 1,5 euro
Pasaulio virtuvė
Cepelinų diena
Pasaulio virtuvė
Pajuskite saulėtosios Meksikos skonius: kesadilijos su aštriu padažu šeimos vakarienei nekainuos nė 5 eurų
Pasaulio virtuvė
Vietoje rytinės kavos gydytoja dietologė siūlo išbandyti japonišką mačia arbatą – suteiks energijos visai dienai
Pasaulio virtuvė
Artėjant Tarptautinei kruasanų dienai – prancūzo patarimai, kaip burnoje tirpstančių ragelių išsikepti patiems
Pasaulio virtuvė
Vėstant orams sušildys sotus avienos plovas: dietologė pataria nepamiršti šią mėsą įtraukti į mitybos racioną
Pasaulio virtuvė
Lazdyno riešutai – vieni palankiausių sveikatai: gydytoja atskleidžia, kiek jų galima suvalgyti kasdien (receptas)
Pasaulio virtuvė
Įsibėgėjus rudeniniam lietuviškų bulvių derliui specialistė pataria, kaip jį sandėliuoti ir ką pasigaminti (receptas)
Pasaulio virtuvė
Pasitinkant gvakamolės dieną dietologė primena vartoti avokadus: ne tik aprūpina būtinais riebalais, bet ir veikia priešuždegimiškai
Pasaulio virtuvė
Tarptautinė dešrainių diena: 3 mėsos technologo receptai ir dietologės patarimai, kaip ją atšvęsi sveikatai palankiau
Pasaulio virtuvė
Azijietiška virtuvė vasarą: kaip aštrūs patiekalai padeda atsigaivinti per karščius?
Pasaulio virtuvė
Tarptautinę falafelių dieną kulinarijos technologė pataria, kaip juos pasigaminti namuose (receptas)
Pasaulio virtuvė
Pietūs parke: kokius užkandžius su savimi pasiimti į gamtą pataria kulinarijos technologė (receptas)
Pasaulio virtuvė
Sveikatai palankiausios daržovės: patarimai, kaip namuose gaminti brokolius (receptas)
Pasaulio virtuvė
Prancūzijos šefų įkvėpti Kijevo kotletai: išbandykite netikėtą jų receptą su pievagrybiais
Pasaulio virtuvė
Išbandykite ispanišką virtuvę: paelija su vištienos sparneliais, midijomis ir krevetėmis
Pasaulio virtuvė
Pažinkime ukrainiečių tradicijas: paragaukite virtinių su vyšniomis
Pasaulio virtuvė
Į Paryžių nukeliantis kepinys: kaip namuose pasigaminti traškų prancūzišką batoną?
Pasaulio virtuvė
Mieliniai pyragai su įdarais – ukrainietiškos virtuvės favoritai: nesudėtinga išsikepti tiek šventėms, tiek kasdienai
Pasaulio virtuvė
Atvėsus orams išbandykite sočią japonišką sriubą – rameną
Pasaulio virtuvė
Viduržemio jūros regiono užkandžiai (antipasti): kaip pateikti ant stalo
Pasaulio virtuvė
Ryžiai: nuo Arborio iki sušių
Pasaulio virtuvė
Kalėdų stalo tradicijos įvairiose Europos šalyse
Pasaulio virtuvė
Meksikos virtuvės ABC
Pasaulio virtuvė
Sušiai – japonų klasika ir pasididžiavimas
Pasaulio virtuvė
Egzotiniai vaisiai: trumpas gidas, kad jie nebūtų tokie jau egzotiniai
Pasaulio virtuvė
Itališkas Parmos kumpis
Pasaulio virtuvė
Juodieji trimitėliai – netikėtas gurmaniškas atradimas
Pasaulio virtuvė
Jūrų šukutės - tikrai valgoma!
Pasaulio virtuvė
Kad būtų skanus, aštuonkojį tenka mušti
Pasaulio virtuvė
Norvegų virtuvės gardumynai
Pasaulio virtuvė
Nuotaikai pasaldinti – orkaitėje kepti obuoliai
Pasaulio virtuvė
Provanso žolelės
Pasaulio virtuvė
Subtili „Bulgur“ kruopų skonio melodija
Pasaulio virtuvė
Suši
Pasaulio virtuvė
Temperamentingi itališki sūriai
Pasaulio virtuvė
Veganiški šaltibarščiai
Pasaulio virtuvė
Universali klasika - Bešamelio padažas
Pasaulio virtuvė
Dzūkiškos bulvinės bandos
Pasaulio virtuvė
Egzotiška žvėriena
Pasaulio virtuvė