Vištienos filė Teriyaki prieskoniuose

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Vištienos filė Teriyaki prieskoniuose

Ingredientai

  • Vištienos filė
      1 didelė arba 2 mažesnės
  • Makaronai iš kiaušinių
     120 g
  • Avokadai
      1 didelis arba 2 nedideli
  • Gražgarstės
     2 sauja (-os)
  • Citrinos
     1 vnt.
  • Teriyaki prieskonių mišinys
     2 šaukštas (-ai)
  • Vynuogių sėklų aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • Medus
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • Alyvuogių aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • Saldus čili padažas
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Vištienos filė įtrinkite vynuogių sėklų aliejumi ir pabarstykite Teriyaki prieskonių mišiniu.

Kepkite 190 laipsnių orkaitėje 16-20 minučių, priklausomai nuo filė dydžio.

Tuo pat metu išvirkite makaronus.

Sumaišykite gražgarstes su avokadu, iš pusės citrinos išspauskite sultis, sutarkuokite žievelę, įdėkite medaus ir alyvuogių aliejaus.

Prieš patiekdami vištienos filė supjaustykite mažesniais gabalėliais ir uždėkite ant makaronų, užpilkite saldaus čili padažo.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė