Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ryžių makaronus išvirkite, kaip nurodyta instrukcijoje ant pakuotės. Virtus makaronus atidėkite į šalį.
Vištienos filė pagardinkite druska, pipirais ir išvirkite ant garų. Išvirtą vištieną atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.
Į puodą įpilkite 1 šaukštą aliejaus, suberkite sukapotus česnaką ir imbierą. Kepkite 1–2 minutes, tada supilkite sultinį, „Hoisin“ ir žuvų padažus, užvirkite.
Į dubenį sudėkite ryžių makaronus, tada vištienos gabalėlius, užpilkite verdančio sultinio, suberkite susmulkintus svogūnų laiškus, aitriąją papriką, kapotas kalendras, mėtos lapelius ir žaliosios citrinos skiltelę.