Triušiena su morkomis ir porais

  • Gaminimas 1h
  • Vidutinis
Triušiena su morkomis ir porais

Ingredientai

Ingredientai:

  • triušiena
     1 kg
  • lydyto sviestas
     2 šaukštas (-ai)
  • česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • poras
     2 vnt.
  • morkos
     4 vnt.
  • saliero stiebai
     2 vnt.
  • vyšniniai pomidorai
     250 g
  • miltai
     1 šaukštas (-ai)
  • lauro lapai
     2 vnt.
  • raudonėliai
     1 šaukštelis (-iai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Troškintuvą įkaitinkite su sviestu, sudėkite triušio skerdenėlės gabaliukus, pakepkite 3 minutes, suberkite supjaustytą salierą, porą ir morkas. Pakepkite dar 3 minutes. 

Sudėkite išspaustą česnaką ir miltus. Viską išmaišykite. Pagardinkite troškinį druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapais. Užpilkite vandens, kad vos apsemtų, uždenkite puodą ir troškinkite apie 35 minutes. 

Suberkite pomidorus ir patroškinkite dar 10 minučių.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

„Vieno puodo“ troškinys

1h 30min • Vidutinis