Triušiena su morkomis ir porais

  • Gaminimas 1h
  • Vidutinis
Triušiena su morkomis ir porais

Ingredientai

Ingredientai:

  • triušiena
     1 kg
  • lydyto sviestas
     2 šaukštas (-ai)
  • česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • poras
     2 vnt.
  • morkos
     4 vnt.
  • saliero stiebai
     2 vnt.
  • vyšniniai pomidorai
     250 g
  • miltai
     1 šaukštas (-ai)
  • lauro lapai
     2 vnt.
  • raudonėliai
     1 šaukštelis (-iai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Troškintuvą įkaitinkite su sviestu, sudėkite triušio skerdenėlės gabaliukus, pakepkite 3 minutes, suberkite supjaustytą salierą, porą ir morkas. Pakepkite dar 3 minutes. 

Sudėkite išspaustą česnaką ir miltus. Viską išmaišykite. Pagardinkite troškinį druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapais. Užpilkite vandens, kad vos apsemtų, uždenkite puodą ir troškinkite apie 35 minutes. 

Suberkite pomidorus ir patroškinkite dar 10 minučių.

Panašūs receptai

Kotryna Remeikaitė
Ko nors skanaus
Kotryna Remeikaitė
Ko nors skanaus

Lašiša su miso padažu

20min • Lengvas
Kotryna Remeikaitė
Ko nors skanaus

Lašišos Pho sriuba

4h 20min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).