Terijaki tofu dubenėlis
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas

Ingredientai
-
Tofu ICA230 g
-
TERIJAKI padažas ICA ASIA3 šaukštas (-ai)
-
Kukurūzų krakmolas1 šaukštas (-ai)
-
Aliejuskepimui
-
JASMINE ryžiai RIMI PLANET125 g
-
Ryžių actas ICA ASIA0.5 šaukštelis (-iai)
-
Agurkas1 vnt.
-
Marinuotas imbieras ICA ASIApagal skonį
-
Jūros dumblių lapaipagal skonį
-
Sezamų sėklos RIMIpagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nusunkti tofu ir nusausinti apvyniojant popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustyti kubeliais ir sumaišyti tofu su teriyaki padažu.
Apvolioti tofu kukurūzų krakmole.
Kepti ant aliejaus keptuvėje kol apskrus iš visų pusių.
Iškeptą tofu patiekti su virtais ryžiais, pagardintais ryžių actu, jūros dumblių lapais, imbieru ir mėgstamomis daržovėmis.