Terijaki tofu dubenėlis

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Terijaki tofu dubenėlis

Ingredientai

  • Tofu ICA
     230 g
  • TERIJAKI padažas ICA ASIA
     3 šaukštas (-ai)
  • Kukurūzų krakmolas
     1 šaukštas (-ai)
  • Aliejus
      kepimui
  • JASMINE ryžiai RIMI PLANET
     125 g
  • Ryžių actas ICA ASIA
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • Agurkas
     1 vnt.
  • Marinuotas imbieras ICA ASIA
      pagal skonį
  • Jūros dumblių lapai
      pagal skonį
  • Sezamų sėklos RIMI
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nusunkti tofu ir nusausinti apvyniojant popieriniais rankšluosčiais.

Supjaustyti kubeliais ir sumaišyti tofu su teriyaki padažu. 

Apvolioti tofu kukurūzų krakmole.
Kepti ant aliejaus keptuvėje kol apskrus iš visų pusių.

Iškeptą tofu patiekti su virtais ryžiais, pagardintais ryžių actu, jūros dumblių lapais, imbieru ir mėgstamomis daržovėmis.

Apibarstyti sezamo sėklomis.

Panašūs receptai

Moliūgų karis

50min • Lengvas

Tofu sūrio pyragas

3h • Lengvas