Tofu takos su avokadu ir nachos

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
Tofu takos su avokadu ir nachos

Ingredientai

  • Juodosios pupelės I Love Eco
     380 g
  • Saldūs kukurūzai RIMI
     150 g
  • Pomidorai
     4 vnt.
  • Raudonieji svogūnai
     1 vnt.
  • Kalendra
     1 sauja (-os)
  • Žaliosios citrinos
     1 vnt.
  • Alyvuogų aliejus
     2.5 šaukštas (-ai)
  • Druska
      pagal skonį
  • Pipirai
      pagal skonį
  • Avokadas
     2 vnt.
  • Salotos ROMAN RIMI
     0.5 vnt.
  • Konservuoti žalieji žirneliai RIMI
     140 g
  • Tofu
     270 g
  • TERIJAKI padažas ICA ASIA
     150 ml
  • Tortilijos
     8
  • Kukurūzų traškučiai RIMI PLANET NACHO CLASSIC
     150 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Taco antradienis ar klasikinis taco penktadienis? Tu renkiesi! Tofu ir pupelės kepamos saldžiame teriyaki padaže, kuris vėliau patiekiamas tortilijos viduje su įvairiomis daržovėmis, avokadu ir grūstais tortilijos traškučiais. Pabarstykite kalendra ir mėgaukitės vakariene!

Pupeles supilkite į sietelį, nuplaukite šaltu vandeniu ir leiskite nuvarvėti. Nusausinkite kukurūzus.

 

Pomidorus supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną ir susmulkinkite pusę kalendros. Sumaišykite pupeles, kukurūzus, pomidorus, svogūną ir kalendrą. Iš laimo išspauskite sultis ir jas užpilkite, įpilkite alyvuogių aliejaus. Pabarstykite druska ir pipirais.

 

Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir supjaustykite griežinėliais. Salotas supjaustykite juostelėmis.

Pupeles nuvalykite ir pakepinkite keptuvėje aliejuje. Sumažinkite ugnį.

Tofu supjaustykite ilgais gabalėliais ir pakaitinkite keptuvėje su teriyaki padažu ir pupelėmis.

Patiekite viską tortilijoje ir pabarstykite susmulkintais tortilijos traškučiais bei likusia kalendra.

Panašūs receptai

Tofu sūrio pyragas

3h • Lengvas

Moliūgų karis

50min • Lengvas

Terijaki tofu dubenėlis

20min • Lengvas