Šventiniai makaronai su šiltu padažu

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Šventiniai makaronai su šiltu padažu

Ingredientai

  • Makaronai
     200 g
  • Mažas svogūnas
     1 vnt.
  • Maža morka
     1 vnt.
  • Maltiniai mėsainiams
     2 vnt.
  • Sojos padažas
     1 šaukštas (-ai)
  • Avižų kremas kulinarijai
     250 ml
  • Krapai
     1 ryšulėlis (-iai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Makaronus išvirkite taip, kaip nurodyta ant pakuotės.

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite.

Mėsainių maltinukus suspauskite šakute, kad susidarytų maltos mėsos tekstūra.

Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir pakepinkite mėsą.

Suberkite svogūnus, morkas ir retkarčiais pamaišydami patroškinkite kelias minutes.

Supilkite avižų kremą ir sojų padažą.

Smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite į padažą, pagal skonį įberkite druskos, pipirų.

Patiekite su virtais makaronais.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė