Šaldyta arbūzų sriuba su avietėmis ir žaliąja citrina

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
Šaldyta arbūzų sriuba su avietėmis ir žaliąja citrina

Ingredientai

  • arbūzas
     0.5 vnt.
  • avietės
     1 l
  • šeivamedžio uogų sultys
     130 ml
  • žalioji citrina
     1 vnt.
  • smulkintas ledas
     130 g
  • mėta papuošti
      papuošti

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Šviežia vaisių sriuba iš arbūzo, šeivamedžio uogų sulčių, aviečių ir žaliųjų citrinų. Puikus desertas po patiekalų ant grotelių. Sumaišykite vaisius ir sultis, atšaldykite ir patiekite šaltą sriubą, papuoštą avietėmis ir mėta. Paprastas vasariškas desertas.
Nulupkite arbūzą ir išimkite sėklas. Išimkite apie pusę arbūzo minkštimo apvaliu šaukštu (rutuliukus pasilikite serviravimui). Supjaustykite likusį arbūzą stambiais gabalais.
Sumaišykite arbūzą, daugiau nei pusę aviečių, šeivamedžio uogų, citrinų sultis ir ledą maišytuvu ar virtuvės kombainu. Laikykite sriubą šaldytuve iki serviravimo.
Patiekite šaltą sriubą su arbūzais ir avietėmis. Papuoškite mėta.

Panašūs receptai

Avokadų pudingas

20min • Lengvas

Bananų ir agavų blynai

25min • Lengvas
Kotryna Remeikaitė
Ko nors skanaus

Šokoladinė babka

5h 40min • Sudėtingas

Velykų šokoladas

15min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).