Pomidorinė koldūnų sriuba

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Morkos
     1 vnt.
  • Kininiai kopūstai
     0.3 vnt.
  • Svogūnų laiškai
      pagal skonį
  • Pomidorų gabaliukai RIMI
     400 g
  • Aliejus
      kepimui
  • Vanduo
     2.5 l
  • MIESTO koldūnai RIMI SMART
     500 g
  • Greitai užšaldyti žirneliai RIMI
      pagal skonį
  • Sultinio kubeliai su daržovėmis RIMI
      1 vnt

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 5 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Morkas pakepinkite, suberkite pomidorus savo sultyse ir trumpai troškinti.

Įpilkite vandens, įdėkite sultinio kubelį, kai užvirs, sudėkite koldūnus. 

Kai koldūnai išvirs, sudėkite kininius kopūstus ir žaliuosius žirnelius.

 Patiekiama su žolelėmis ir grietinėle. 

Panašūs receptai

Vištienos sriuba

1h 30min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Sriuba moliūge

2h • Vidutinis