Omletas su dešrelėmis orkaitėje

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Omletas su dešrelėmis orkaitėje

Ingredientai

  • Dešrelės
     400 g
  • Laisvai laikomų vištų kiaušiniai RIMI
     6 vnt.
  • Pienas RIMI
     60 ml
  • Šviesusis sojų padažas Rimi
     20 ml
  • Pipirai RED CAYENNE
      0.5 vnt.
  • Lietuviški česnakai
     2 skiltelė (-ės)
  • Druska
      pagal skonį
  • Pipirai
      pagal skonį
  • Kukurūzų krakmolas
     1 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

Dešreles sudėkite į kepimo indą.

Išplakite kiaušinius su pienu ir soja.

Pagal skonį įberkite druskos ir įmaišykite kukurūzų krakmolą.

Susmulkinkite arba supjaustykite didesniais gabalėliais čili ir supilkite į kiaušinių masę.

Masę supilkite į indą ir dėkite kepti 15-20 min. 

Patiekite šiltą su traškia duona arba šviežiomis salotomis.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Tuna melt sumuštinis

20min • Lengvas