Moliūgų sėklų miltų vyniotinis su uogomis
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis

Ingredientai
-
kiaušiniai6 vnt.
-
cukrus6 šaukštas (-ai)
-
kvietiniai miltai2 šaukštas (-ai)
-
moliūgų sėklų miltai2 šaukštas (-ai)
-
citrina1 vnt.
-
maskarponės sūris500 g
-
grietinėlė 35%200 g
-
sirupas100 ml
-
cukrus50 g
-
uogos500 g
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išplakite kiaušinius su cukrumi iki standžių putų.
Sumaišykite abejus miltus, įtarkuokite citrinos žievelę. Juos suberkite į kiaušinių masę, išmaišykite.
Masę paskleiskite per visą kepimo skardą ir kepkite 10–13 min. 170 °C.
Išplakite maskarponės sūrį, grietinėlę, sirupą ir cukrų.
Ant atvėsinto iškepto pagrindo tepkite maskarponės ir grietinėlės kremą, sudėkite uogas. Vyniokite išilgai.
Panašūs receptai
Tipas
Pagrindinis patiekalas
Sriubos
Salotos
Troškiniai
Apkepai
Pyragai
Konservacija
Glotnučiai
Blynai
Padažai
Dubuo („bowl“)
Pagrindinis ingridientas
Mėsa
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša