Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Į puodą įpilkite 500 ml vandens, supilkite sojos padažą, cukrų, žiupsnelį druskos, sojos gabalėlius ir užvirkite.
Nuimkite nuo ugnies ir palikite soją atvėsti.
Nukoškite ir nuo sojos gabalėlių rankomis nuspauskite skysčio perteklių.
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir dėkite sojos gabalėlius kepti, kol jie paruduos ir taps traškūs iš abiejų pusių.
Sudėkite sojos gabalėlius į dubenį, supilkite universalų „Santa Maria“ marinatą ir palikite marinuotis bent 2 valandoms.
Prieš patiekdami sojos gabalėlius apkepkite ant kepsninės arba orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje, 8 minutes.
Duonos riekeles paskrudinkite ant keptuvės ar grilio, kol švelniai paruduos, užtepkite humuso, uždėkite salotų lapų, sojos gabalėlius ir uždenkite kita rieke duonos.