Lašiša su brokolių tyre ir peletrūnais
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis

Ingredientai
-
bulvės (geriau „Amandine“)700 g
-
brokoliai500 g
-
daržovių sultinys (vanduo ir kubelis arba sultinys)400 ml
-
peletrūnaspagal skonį
-
grietinė100 ml
-
druskapagal skonį
-
ryšelis ridikėlių1 ryšulėlis (-iai)
-
lašišų filė560 g
-
juodieji pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Atitirpinkite lašišą, jei naudojate šaldytą.
Nuskuskite ir išvirkite bulves.
Nuvalykite ir nupjaukite brokolio žiedynus, nulupkite ir supjaustykite stiebą.
Virkite brokolius, kol suminkštės, sultinyje ir uždengę dangčiu. Nusunkite sultinį ir palikite jį.