Kreminė avižinių dribsnių košė

  • Gaminimas 35min
  • Lengvas
Kreminė avižinių dribsnių košė

Ingredientai

Paruošimui

  • Avižiniai dribsniai
     0.5 stiklinė (-ės)
  • Druska
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • Vanduo
     1.5 stiklinė (-ės)

Virimui

  • Pienas
     400 ml
  • Cinamono žievelės
      1 vnt.
  • Džiovinti obuoliai (nebūtina)
     1 sauja (-os)

Serviravimui

  • Obuoliai
     1 vnt.
  • Klevų sirupas
     2 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Avižinius dribsnius virkite pasūdytame vandenyje 3 minutes ir palikite bent 20 minučių ar net per naktį, kad gerai išbrinktų.

Puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite pieną su cinamonu.

Sudėkite išbrinkusius dribsnius ir džiovintus obuolius.

Virkite 2-3 minutes ir patiekite su šviežių obuolių griežinėliais ir klevų sirupu.

Panašūs receptai

Sportininko pusryčiai

10min • Lengvas