Kepta vištiena su sezamais ir shiitake grybais
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis

Ingredientai
Ingredientai
-
shiitake grybai (tinka pievagrybiai)200 g
-
svogūnų laiškai120 g
-
vištienos filė600 g
-
aliejus2 šaukštas (-ai)
-
sezamų aliejus2 šaukštelis (-iai)
-
sezamų sėklos2 šaukštas (-ai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
terijakio (Teriyaki) padažaspatiekiant
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Supjaustykite grybus ir laiškinius svogūnus. Susmulkinkite vištieną.
Kepkite vištieną ir grybus aliejuje apie 4 min. Pabarstykite druska ir pipirais. Suberkite svogūnų laiškus, sezamo sėklas ir supilkite sezamų aliejų. Viską kepkite keletą minučių.
Patiekite su terijakio padažu ir ryžiais.
Panašūs receptai
Tipas
Pagrindinis patiekalas
Sriubos
Salotos
Troškiniai
Apkepai
Pyragai
Konservacija
Glotnučiai
Blynai
Padažai
Dubuo („bowl“)
Pagrindinis ingridientas
Mėsa
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša