Jautienos kepsnys su datulių padažu
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis
Ingredientai
Kepsnys
-
Jautienos kepsnys SELECTION BY RIMI400 g
-
Druska
-
Pipirai
-
Aliejus (kepimui)1 šaukštas (-ai)
-
Sviestas RIMI2 šaukštas (-ai)
-
Aliuminio folija
Padažas
-
Šviežios datulės SELECTION BY RIMI6 vnt.
-
Fasuotas rozmarinasšakelė
-
Česnakai2 skiltelė (-ės)
-
Apelsinai (šviežiai spaustos sultys)1 vnt.
-
Šviežiai tarkuota apelsino žievelė
-
Sviestas RIMIpagal skonį
-
Padažas su saulėje džiovintais pomidorais SELECTION BY RIMIpagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Pagardinkite kepsnių gabalėlius druska ir pipirais.
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų ir išlydykite sviestą.
Apkepkite kepsnį iš abiejų pusių, tada suvyniokite į foliją, kad pailsėtų.
Tuo tarpu paruoškite padažą. Susmulkinkite datules, rozmariną, česnaką.
Nutarkuokite apelsino žievelę ir išspauskite apelsino sultis.
Viską dėkite į keptuvę, supilkite saulėje džiovintų pomidorų padažą ir folijoje susikaupusias kepsnio sultis.
Patiekite su mėgstamomis daržovėmis, grybais, salotomis ar bulviu koše.