Gnocchi su porų-krapų padažu

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Gnocchi su porų-krapų padažu

Ingredientai

  • Bulvių virtiniai „Gnocchi“
     500 g
  • Svogūnai
     1 vnt.
  • Česnakai
     3 skiltelė (-ės)
  • Porai
     1 vnt.
  • Sojos gaminys maisto gaminimui
     500 ml
  • Citrinos
     0.5 vnt.
  • Švieži krapai
     1 ryšulėlis (-iai)
  • Druska
     1 žiupsnelis

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Svogūną ir porą supjaustykite smulkesniais gabalėliais, česnako skilteles sutarkuokite smulkia tarka.

Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir pakepinkite svogūnus 2-3 minutes, kol suminkštės.

Suberkite porus, česnaką ir patroškinkite dar 2 minutes.

Supilkite sojų gaminį, citrinos sultis ir smulkintus krapus.

Padažą troškinkite 4-5 minutes, kol jis šiek tiek sutirštės.

Įberkite druskos pagal skonį.

Tuo tarpu bulvių virtinius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės ir patiekite su padažu.
 

Panašūs receptai

Pupelių čili

20min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).