Gnocchi su porų-krapų padažu

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Gnocchi su porų-krapų padažu

Ingredientai

  • Bulvių virtiniai „Gnocchi“
     500 g
  • Svogūnai
     1 vnt.
  • Česnakai
     3 skiltelė (-ės)
  • Porai
     1 vnt.
  • Sojos gaminys maisto gaminimui
     500 ml
  • Citrinos
     0.5 vnt.
  • Švieži krapai
     1 ryšulėlis (-iai)
  • Druska
     1 žiupsnelis

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Svogūną ir porą supjaustykite smulkesniais gabalėliais, česnako skilteles sutarkuokite smulkia tarka.

Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir pakepinkite svogūnus 2-3 minutes, kol suminkštės.

Suberkite porus, česnaką ir patroškinkite dar 2 minutes.

Supilkite sojų gaminį, citrinos sultis ir smulkintus krapus.

Padažą troškinkite 4-5 minutes, kol jis šiek tiek sutirštės.

Įberkite druskos pagal skonį.

Tuo tarpu bulvių virtinius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės ir patiekite su padažu.
 

Panašūs receptai