Enčilada (enchiladas) su mėsos faršu
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas

Ingredientai
-
Smulkinta atšaldyta kiauliena RIMI400 g
-
Aliejus1 šaukštas (-ai)
-
Svogūnai1 vnt.
-
Pomidorų pasta1 šaukštas (-ai)
-
Salsa padažas230 g
-
Tortilijos4 vnt.
-
Tarkuotas sūris200 g
-
Pomidoraipateikimui
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Apkepkite mėsos faršą aliejuje. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir apkepkite keletą minučių. Įkrėskite pomidorų pastos ir aštraus padažo. Troškinkite viską kartu keletą minučių.
Tortilijas pašildykite pagal nurodymus ant pakuotės. Mišinį su faršu paskirstykite tortilijose. Susukite tortilijas ir sudėkite į kepimo formą, pateptą riebalais. Apibarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite 225° C temperatūroje apie 5 minutes. Patiekite su pomidorais.