Brusketa su voveraitėmis ir bri sūriu

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 10min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • lydytas sviestas (ghi)
     80 g
  • voveraitės
     450 g
  • čiabata
     8 riekelės (-ių)
  • baltas pelėsinis sūrio bri
     125 g
  • petražolės
     10 g
  • druska ir pipirai
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepinkite voveraites apie 8 min. Pasūdykite ir atsidėkite.

Lengvai paskrudinkite čiabatą 200 0C temperatūros orkaitėje.

Sūrį supjaustykite riekelėmis, uždėkite ant čiabatos ir kepkite, kol išsilydys.

Tuomet ištraukite iš orkaitės, uždėkite grybus, pabarstykite druska, pipirais ir kapotomis petražolėmis.

1 patarimas. Norėdami paryškinti grybų skonį, galite pagardinti čiobreliais.

2 patarimas. Vietoje pelėsinio sūrio galite naudoti mocarelą.

Įvertink, kaip tau patiko receptas *::recipes.rated_title

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.