Brusketa su voveraitėmis ir bri sūriu

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Brusketa su voveraitėmis ir bri sūriu

Ingredientai

Ingredientai:

  • lydytas sviestas (ghi)
     80 g
  • voveraitės
     450 g
  • itališka duona Ciabatta
     1 vnt.
  • baltas pelėsinis sūris brie
     125 g
  • petražolės
     10 g
  • druska ir pipirai
      pagal skonį

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepinkite voveraites apie 8 min. Pasūdykite ir atsidėkite.

Čiabatą supjaustykite maždaug 1 cm. storio riekelėmis (reikės 8 riekelių) ir lengvai paskrudinkite 200 ºC temperatūros orkaitėje.

Sūrį supjaustykite riekelėmis, uždėkite ant čiabatos ir kepkite, kol išsilydys.

Tuomet ištraukite iš orkaitės, uždėkite grybus, pabarstykite druska, pipirais ir kapotomis petražolėmis.

1 patarimas. Norėdami paryškinti grybų skonį, galite pagardinti čiobreliais.

2 patarimas. Vietoje pelėsinio sūrio galite naudoti mocarelą.

Panašūs receptai

Marinuota feta

20min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).