Avokadų pyragas

  • Gaminimas 50min
  • Lengvas
Avokadų pyragas

Ingredientai

Ingredientai pagrindui:

  • Razinos
     100 g
  • Anakardžių riešutai
     1 sauja (-os)
  • Migdolai
     3 sauja (-os)
  • Datulės be kauliukų
     150 g
  • Agavų sirupas arba medus
     30 g

Ingredientai kremui:

  • Avokadai
     4 vnt.
  • Žaliosios citrinos
     2 vnt.
  • Agavų sirupas (arba medus)
     80 g
  • Kokosų aliejus
     140 g
  • Uogos
      papuošimui

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Razinas pamirkykite šiltame vandenyje apie 20 minučių. 

Susmulkinkite anakardžių ir migdolų riešutus. Į riešutus įmaišykite mirkytas razinas ir datules. 

Įpilkite agavų sirupo arba medaus ir maišykite, kol mane taps vientisa.

Masę pilkite į torto kepimo formą ir tolygiai paskirstykite, pirštais prispausdami prie pagrindo.

Paruoškite kremą:
avokadus nulupkite, supjaustykite ir suberkite į trintuvą. Įpilkite žaliųjų citrinų sulčių, agavų sirupo ar medaus, kokosų aliejaus, maišykite iki vientisos masės ir supilkite ant paruošto pagrindo. Įdėkite pyragą į šaldiklį ir palaikykite per naktį, kad gerai sustingtų.

Išimkite pyragą iš šaldiklio maždaug 30 minučių arba 1 valandą prieš patiekdami ir šiek tiek atšildykite. Prieš patiekdami papuoškite šviežiomis uogomis.
Skanaus!

Panašūs receptai

Uogų tiramisu

1h • Vidutinis
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).