Aštrus padažas SALSA CRIOLLA

  • Gaminimas 10min
  • Lengvas
Aštrus padažas SALSA CRIOLLA

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • raudonieji svogūnai
     3 vnt.
  • aitriosios raudonosios paprikos
     2 vnt.
  • petražolės
      ryšulėlis
  • žalioji citrina
     1 vnt.
  • rapsų aliejus
     3 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nulupkite svogūnus ir smulkiai juos supjaustykite.

Padalinkite aitriąsias paprikas perpus, išimkite iš jų sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Supjaustykite petražoles. Iš citrinos išspauskite sulčių.

Sumaišykite svogūnus, aitriąsias paprikas ir petražoles su žaliosios citrinos sultimis ir aliejumi.

Pagardinkite druska ir šviežiai maltais pipirais.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Tuna melt sumuštinis

20min • Lengvas