Ančių kulšelės, marinuotos su citrusiniu „mojo“ marinatu
-
Gaminimas 2h 30min
-
Lengvas

Ingredientai
-
ančių kulšelės6 vnt.
-
raudonasis svogūnas1 vnt.
-
saliero stiebai2 vnt.
-
morka1 vnt.
-
apelsinai6 vnt.
-
fasuotas čiobrelis1 sauja (-os)
„Mojo“ marinatui:
-
greipfrutas1 vnt.
-
citrina1 vnt.
-
žalioji citrina2 vnt.
-
alyvuogių aliejus3 šaukštas (-ai)
-
medus3 šaukštas (-ai)
-
cinamonas0.25 šaukštelis (-iai)
-
gvazdikėliai (prieskoniai)8 vnt.
-
žvaigždinis anyžius2 vnt.
-
ciberžolė0.25 šaukštelis (-iai)
-
aitriosios paprikos prieskoniai2 šaukštas (-ai)
-
raudonėlis2 šaukštelis (-iai)
-
česnako milteliai2 šaukštelis (-iai)
-
čiobreliai (prieskoniai)1 šaukštelis (-iai)
-
druska1 šaukštas (-ai)
-
pipirai2 šaukštelis (-iai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 5 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nutarkuokite apelsinų ir citrinų žieveles, išspauskite sultis. Išspauskite sultis iš greipfruto.
Pasigaminkite marinatą. Dubenyje sumaišykite citrusų žieveles, išspaustas sultis, prieskonius. Ančių kulšeles apliekite pagamintu marinatu ir palikite šaltai per naktį, kad išsimarinuotų.