Airiškos jautienos iešmeliai

  • Gaminimas 2h 25min
  • Vidutinis

Ingredientai

Ingredientai:

  • sojos padažas
     2 šaukštas (-ai)
  • citrina
     1 vnt.
  • rudasis cukrus
     1 šaukštas (-ai)
  • tarkuotas česnakas
     3 skiltelė (-ės)
  • tarkuotas imbieras
     1 šaukštas (-ai)
  • šalotinis svogūnas
     1 vnt.
  • čili pipiras
     1 šaukštelis (-iai)
  • citrinžolė
      pagal skonį
  • kalendra
      pagal skonį
  • jautiena
     500 g

Padažui:

  • natūralus jogurtas
     400 g
  • tarkuoti agurkai
     3 vnt.
  • kalendra
     1 sauja (-os)
  • česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • mėtų lapeliai
      keletas

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pagaminkite marinatą iš sojos padažo, citrinos sulčių, cukraus, tarkuoto česnako ir imbiero, šalotinio svogūno, čili pipirų, ciberžolę, kalendros, užpilkite viską šlakeliu vandens.

Sudėkite jautieną į marinatą ir palikite marinuoti 2 val. 

Verkite mėsą ant iešmelių, užberkite druskos ir kepkite grilyje.

Paruoškite padažą iš natūralaus jogurto, tarkuotų agurkų, kalendros, česnako, citrinos sulčių ir druskos bei pipirų.

Panašūs receptai

Jautienos mėsainiai

30min • Lengvas

Daržovių fajita

30min • Lengvas

Dorados, keptos druskoje

1h 30min • Lengvas

Menkės su lęšiais

55min • Vidutinis