Airiškos jautienos iešmeliai

  • Paruošimas 2h ,  Gaminimas 25min
  • Vidutinis

Ingredientai

Ingredientai:

  • sojos padažas
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • citrina
     1 vnt.
  • rudasis cukrus
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • tarkuotas česnakas
     3 skiltelė (-ės)
  • tarkuotas imbieras
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • šalotinis svogūnas
     1 vnt.
  • čili pipiras
     1 arbat. šaukštelis (-iai)
  • citrinžolė
      pagal skonį
  • kalendra
      pagal skonį
  • jautiena
     500 g

Padažui:

  • natūralus jogurtas
     400 g
  • tarkuoti agurkai
     3 vnt.
  • kalendra
     1 sauja (-os)
  • česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • mėtų lapeliai
      keletas

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pagaminkite marinatą iš sojos padažo, citrinos sulčių, cukraus, tarkuoto česnako ir imbiero, šalotinio svogūno, čili pipirų, citrinžolės, kalendros, užpilkite viską šlakeliu vandens.

Sudėkite jautieną į marinatą ir palikite marinuoti 2 val. 

Verkite mėsą ant iešmelių, užberkite druskos ir kepkite grilyje.

Paruoškite padažą iš natūralaus jogurto, tarkuotų agurkų, kalendros, česnako, citrinos sulčių ir druskos bei pipirų.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.