„Vieno puodo“ troškinys

  • Gaminimas 1h 30min
  • Vidutinis
„Vieno puodo“ troškinys

Ingredientai

  • Jautiena
     200 g
  • Rapsų aliejus
     60 ml
  • Baltos pupelės RIMI BASIC (mirkytos per naktį)
     300 g
  • Morkos
     1 vnt.
  • Svogūnai
     1 vnt.
  • Bulvės
     3 vnt.
  • Kmynai
     1 pagal skonį
  • Česnakai
     4 skiltelė (-ės)
  • Pomidorų pasta
     2 šaukštas (-ai)
  • Cukrus
     1 šaukštelis (-iai)
  • Rozmarinas
      2 šakelės
  • Čiobrelis
      4 šakelės
  • Jautienos sultinys
     500 ml

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Jautieną supjaustykite kubeliais.

Pakepinti puode kartu su kmynais ir svogūnais, rapsų aliejuje.

Sudėkite morkų kubelius, česnaką ir pomidorų pastą.

Šiek tiek patroškinkite ir sudėkite likusius ingredientus.

Supilkite į vieną ar kelis puodus ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 60 - 80 minučių.

Patiekite šiltą.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė