Žiedinių kopūstų ir brokolių karis su riešutų sviestu

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 10min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai

  • žemės riešutų sviesto be druskos
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • aliejus
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • svogūnas
     1 vnt.
  • česnakas
     2 skiltelė (-ės)
  • šviežio imbiero šaknis
     3 cm.
  • tofu
     250 g
  • kario milteliai
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • žiedinis kopūstas
     150 g
  • brokolis
     150 g
  • virintas vanduo
     750 ml
  • pomidorų padažas
     5 valg. šaukštas (-ai)
  • ryžių makaronai
     200 g
  • druska
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite gilią keptuvę su aliejumi. Suberkite kubeliais supjaustytą svogūną ir pakepinkite, kol gražiai apkeps. Imbierą nuskuskite ir sutarkuokite. 

Sudėkite česnaką ir imbierą į keptuvę. Maišydami pakepkite apie minutę. Suberkite tofu kubelius. Suberkite kario miltelius, pamaišykite ir kepkite apie minutę. Sudėkite susmulkintus žiedinius kopūstus ir brokolius. Užpilkite vandens ir troškinkite, kol daržovės suminkštės. Sukrėskite pomidorų padažą, žemės riešutų sviestą, pagardinkite druska. Pamaišykite ir patroškinkite kelias minutes. 

Patiekite su virtais ryžių makaronais.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.