Viščiukų blauzdelės, marinuotos su garstyčiomis, keptos ant šviežių kopūstų
-
Gaminimas 1h 15min
-
Lengvas
![Viščiukų blauzdelės, marinuotos su garstyčiomis, keptos ant šviežių kopūstų](https://res.cloudinary.com/rimibaltic-web/image/upload/b_white,c_fill,f_auto,h_675,q_auto,w_1200/v2024072605/web-cms/R14370.jpg)
Ingredientai
-
viščiukų blauzdelės be sąnarių1100 g
-
aliejus3 šaukštas (-ai)
-
kopūstas1 vnt.
-
lauro lapai10 g
-
morkos1 vnt.
-
svogūnai1 vnt.
Marinatui:
-
„Dijon“ grūdėtos garstyčios2 šaukštas (-ai)
-
majonezas3 šaukštas (-ai)
-
svogūnas1 vnt.
-
česnakas3 skiltelė (-ės)
-
saldžiosios paprikos milteliai1 šaukštelis (-iai)
-
vištienos prieskoniai1 šaukštelis (-iai)
-
petražolės1 papuošimui
-
druska1
-
pipirai1
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.