Vegetariškas tortilijų pyragas

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Vegetariškas tortilijų pyragas

Ingredientai

  • Kvietinės tortilijos
     320 g
  • Daržovių sultinys
      1 kubelis
  • Sojų granulės
     150 g
  • Alyvuogių aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • Juodosios pupelės
     240 g
  • Baltosios pupelės
     240 g
  • Kukurūzai
     240 g
  • Tako prieskonių mišinys
     1 šaukštas (-ai)
  • Tako padažas
     230 g
  • Malta paprika
     1 šaukštas (-ai)
  • Gaudos sūris
     300 g
  • Kietasis sūris
     80 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Sultinio kubelį ištirpinkite karštame vandenyje, suberkite soją.

Pabrinkinkite soją 10 minučių.

Kol soja brinksta, keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepkite juodąsias pupeles, baltąsias pupeles ir kukurūzus.

Įpilkite sojos padažo, tako prieskonių ir tako padažo.

Padarykite sluoksnius: vienas sluoksnis tortilijos, abiejų rūšių sūriai, tada pupelės su soja, vėl sūris, tada kartokite, kol sunaudosite visus produktus.

Kepkite 20 minučių 200°C temperatūroje.

Paruoštą pyragą supjaustykite griežinėliais ir patiekite su salsos padažu.

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas