Vegetariškas suvožtinis su juodosiomis pupelėmis

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

Suvožtinio įdaro ingredientai:

  • „I love eco“ juodosios pupelės
     230 g
  • Kepinti svogūnai
     2 šaukštas (-ai)
  • Česnakas
     1 vnt.
  • Bolivinė balanda
     2 šaukštas (-ai)
  • Aitriosios paprikos
      žiupsnelis
  • Pipirai
     1 žiupsnelis
  • Druska
     1 žiupsnelis

Suvožtinio pagrindo ingredientai:

  • „Portobella“ grybai
     4 vnt.
  • Alyvuogių aliejus
      šlakelis (-iai)
  • Druska
     1 žiupsnelis

Papildomai:

  • Įprastas ar veganiškas majonezas
     300 ml
  • Žalioji citrina
     1 vnt.
  • Česnako milteliai
     1 šaukštelis (-iai)
  • Kajeno pipirai
     1 šaukštelis (-iai)
  • Žalumynai
      sauja
  • Marinuoti agurkai
      2 vnt.
  • Avokadas
     1 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Trintuve sutrinkite kepintus svogūnus iki vientisos masės.

Sudėkite išvirtas ir nusausintas pupeles, česnaką ir sutrinkite kartu iki vientisos masės.

Sudėkite išvirtą bolivinę balandą, prieskonius.

Viską išmaišykite ir formuokite suvožtinio įdarą.

Kepkite įdarą aliejumi išteptoje keptuvėje, atsargiai apverčiant iš abiejų pusių.

Paruoškite grybus: ištrinkite aliejumi ir druska, kepkite kepsninėje arba grilio keptuvėje.

Sumaišykite padažą iš majonezo (įprasto ar veganiško), žaliųjų citrinų sulčių, česnako (1 skiltelės) ir Kajeno pipirų.

Formuokite suvožtinį.

Panašūs receptai