Veganiški braškių ledai su kokosų pienu

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Veganiški braškių ledai su kokosų pienu

Ingredientai

Ingredientai:

  • braškės
     1 kg
  • kokosų pienas
     400 ml
  • klevų sirupas
     5 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 5 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Braškes nuplaukite, pašalinkite žalius lapelius. Į virtuvinį kombainą suberkite uogas, supilkite kokosų pieną ir klevų sirupą. Viską sutrinkite iki vientisos masės. 

Paruoštą masę supilkite į indą ir padėkite per naktį į šaldymo kamerą. 

Gautus ledus išimkite iš indo, supjaustykite kubeliais ir vėl dėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite, kol neliks susidariusių ledo krislelių. Vėl gautą masę sudėkite į indą ir padėkite 1 valandai į šaldymo kamerą. 

Pagamintus ledus kameroje galite išlaikyti apie 1–2 savaites, prieš valgydami sutrinkite.

Panašūs receptai

Bandelės su avietėmis

2h 30min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Veganiški citrininiai ledai

11h 40min • Lengvas

Varškėčiai

20min • Lengvas