Veganiškas šokoladinis desertas

  • Gaminimas 2h 15min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

Ingredientai:

  • „Rimi Planet“ kokosų aliejus
     200 g
  • „I love eco“ riešutų kremas
     200 g
  • „I love eco“ kakava
     200 g
  • Klevų sirupas
     100 g

Papuošimui:

  • Pistacijų riešutai
     50 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 8 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Kepimo popieriumi išklokite formą.

Nedideliame inde sumaišykite kokosų aliejų, riešutų kremą, klevų sirupą ir druską.

Šildykite masę vidutiniame karštyje, tik neleiskite užvirti.

Kai masė taps minkšta ir tiršta, supilkite į paruoštą formą.

Palikite šaldytuve bent 2 val. sustingti. Apibarstykite pistacijų riešutais ar uogomis.

Patiekite, kai sustings. Jei liks – laikykite šaltai!

Panašūs receptai

Degintas sūrio pyragas

40min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Veganiški citrininiai ledai

11h 40min • Lengvas

Varškėčiai

20min • Lengvas