Troškintas baltagūžis kopūstas
-
Gaminimas 30min
-
Vidutinis

Ingredientai
-
kopūstas400 g
-
sviestas2 šaukštas (-ai)
-
kvietiniai miltai3 šaukštas (-ai)
-
pienas500 ml
-
druska0.5 šaukštelis (-iai)
-
pipirai1 žiupsnelis
Serviravimui
-
petražolės25 g
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Nulupkite baltagūžį kopūstą ir supjaustykite 2 cm dydžio gabaliukais. Sviestą ištirpinkite puode ir sudėkite kopūstą. Gerai išmaišykite, kad kopūstas blizgėtų.
Užberkite miltų ir išmaišykite. Praskieskite pienu ir pavirkite maišydami. Paskaninkite druska ir šviežiai maltais pipirais.