Tradicinis tinginys

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas
Tradicinis tinginys

Ingredientai

  • Sviestas
     180 g
  • Sausainiai
     480 g
  • Pieninis šokoladas
     100 g
  • Kakavos milteliai RIMI
     50 g
  • Cukrus RIMI
     50 g
  • Pienas RIMI
     180 ml

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 10 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

🍪 O sausainiai RIMI SMART KLASIKA dabar TIK 0.39 €/vnt RIMI parduotuvėse ar INTERNETU! 🛒 Apsipirk čia 👉 rimi.lt/e-parduotuve

Sausainius sulaužykite.

Sviestą, pieną, cukrų ir kakavą prikaistuvyje nuolat maišant užvirinkite ir pavirkite keletą minučių, kol šiek tiek sutirštėja.

Nukėlus nuo ugnies puodą, po kelių minučių, įmaišykite pieninį šokoladą.

Kepimo popieriumi išklokite visą formą.

Ant sausainių supilkite masę ir gerai išmaišyti.

Tinginį supilkite į paruoštą kepimo formą, suspauskite ir dėkite į šaldytuvą nakčiai arba ne mažiau kaip 5 val.

Išimkite tinginį iš formos ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.

Panašūs receptai

Sūrio pyragas su rabarbarais

1h 20min • Vidutinis

Naminiai zefyrai

12h • Vidutinis

Vyšninis želė tortas

45min • Vidutinis

Citrinų kremo ledai

30min • Lengvas