Tarta su gaudos ir mocarelos sūriais, vynuogėmis ir pomidorais

  • Gaminimas 1h 10min
  • Lengvas
Tarta su gaudos ir mocarelos sūriais, vynuogėmis ir pomidorais

Ingredientai

  • šaldyta sluoksniuota tešla „Selection by Rimi“
     200 g
  • sūris „Gouda“
     80 g
  • sūris „Mozzarella buffalo“
     125 g
  • vynuogės be sėklų
     100 g
  • juodosios alyvuogės be kauliukų
     40 g
  • trinti pomidorai
     120 g
  • džiovinti pomidorai
     30 g
  • druska ir pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
Imkite tešlos lakštą, perpjaukite per pusę, užlenkite gražiai kraštus, dėkite ant paruoštos kepimo skardos.
Su šaukštu ant tešlos paskirstykite trintus pomidorus, išdėliokite plonai susmulkintus džiovintus pomidorus, užberkite tarkuotų sūrių „Gouda“ ir „Mozzarella buffalo“, tada uždėkite per pusę perpjautų vynuogių, alyvuogių. Užberkite druskos ir pipirų.
Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.

Panašūs receptai

Degintas sūrio pyragas

40min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė