Sviestinių pupelių ir morkų užtepėlė

  • Gaminimas 55min
  • Lengvas
Sviestinių pupelių ir morkų užtepėlė

Ingredientai

Ingredientai:

  • sviestinės pupelės
     380 g
  • morkos
     3 vnt.
  • česnakas
     3 skiltelė (-ės)
  • citrina
     0.5 vnt.
  • druska
     0.5 šaukštas (-ai)
  • alyvuogių aliejus
     3 šaukštas (-ai)
  • kuminas
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • malta kalendra
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • sezamų pasta „Tahini“
     2 šaukštas (-ai)
  • aitrioji paprika
     0.5 vnt.
  • spelta kviečių paplotėliai
      patiekiant

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Česnaką sukapokite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite 0,5 cm dydžio griežinėliais. Sumaišykite su česnakais ir aliejumi.

Morkas dėkite ant folijos, suvyniokite ir kepkite įkaitintoje 200 °C orkaitėje 25 minutes. Dėkite visus išvardytus produktus į virtuvinį kombainą, išspauskite citrinos sultis ir sutrinkite iki vientisos masės.

Patiekite su duoniukais ir daržovėmis.

Panašūs receptai

Smidrų tartaras

20min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).