Sviestinių pupelių ir morkų užtepėlė
-
Gaminimas 55min
-
Lengvas

Ingredientai
Ingredientai:
-
sviestinės pupelės380 g
-
morkos3 vnt.
-
česnakas3 skiltelė (-ės)
-
citrina0.5 vnt.
-
druska0.5 šaukštas (-ai)
-
alyvuogių aliejus3 šaukštas (-ai)
-
kuminas0.5 šaukštelis (-iai)
-
malta kalendra0.5 šaukštelis (-iai)
-
sezamų pasta „Tahini“2 šaukštas (-ai)
-
aitrioji paprika0.5 vnt.
-
spelta kviečių paplotėliaipatiekiant
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Česnaką sukapokite. Morkas nuskuskite ir supjaustykite 0,5 cm dydžio griežinėliais. Sumaišykite su česnakais ir aliejumi.
Morkas dėkite ant folijos, suvyniokite ir kepkite įkaitintoje 200 °C orkaitėje 25 minutes. Dėkite visus išvardytus produktus į virtuvinį kombainą, išspauskite citrinos sultis ir sutrinkite iki vientisos masės.
Patiekite su duoniukais ir daržovėmis.
Panašūs receptai
Tipas
Pagrindinis patiekalas
Sriubos
Salotos
Troškiniai
Apkepai
Pyragai
Konservacija
Glotnučiai
Blynai
Padažai
Dubuo („bowl“)
Pagrindinis ingridientas
Mėsa
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša