Snickers krafinai

  • Gaminimas 40min
  • Vidutinis
Snickers krafinai

Ingredientai

Ingredientai:

  • Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla
     3 vnt.
  • Šokoladinis riešutų kremas (pvz., Nutella)
     200 g
  • Sūdyti žemės riešutai (smulkinti)
     100 g
  • Sald. sutirštintas pienas
     200 g
  • Cukraus pudra
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C temperatūros.

Atšildykite tešlos lapelius, paimkite vieną ir perlenkite per pusę, kad susidarytų kvadratas. Lengvai pakočiokite, kad tešla būtų ilgesnė ir platesnė.

Iškočiotą tešlą aptepkite riešutų šokolado kremu (pvz., „Nutella“) ir pabarstykite smulkintais žemės riešutais (naudojome sūrius riešutus, bet, jei riešutų nemėgstate, galite jų nenaudoti).

Viską susukite į vieną ilgą, dešros formos ritinį. Jį supjaustykite riekelėmis. Paimkite vieną riekelę ir užspauskite vieną jos pusę – suformuokite dugną. 

Kiekvieną paruoštą formelę sudėkite į keksiukų kepimo formą. Kepkite 20-25 minutes. Atkreipkite dėmesį į tai, kad tešla viduje yra tiršta, todėl nebijokite kepti šiek tiek ilgiau.

Paruoštus krafinus išimkite iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti. Įdarui pakaitinkite kondensuotą pieną, krėskite jį į konditerinį maišelį ir užpildykite gardėsius iki kraštų. Viršų pabarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Panašūs receptai

Degintas sūrio pyragas

40min • Lengvas

Morkų keksiukai

30min • Vidutinis

Bandelės su avietėmis

2h 30min • Lengvas

Morkų pyragas

1h 30min • Vidutinis