Smashed Tacos Burgeris

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

  • Mini tortilijos
     8 vnt.
  • Smulkinta jautiena
     500 g
  • Tarkuotas sūris RIMI GOUDA
     150 g
  • Salotos ICEBERG
     200 g
  • Marinuoti agurkai RIMI
     
  • Aštrus pomidorų ir aitriųjų pipirų padažas MAGGI TEXICANA SALSA
     
  • Raudonieji svogūnai
     2 vnt.
  • Majonezas RIMI TRADICINIS
     
  • Cukrus RIMI
     
  • Obuolių actas
     
  • Druska ir pipirai
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

. Jautienos faršą sumaišome su druska ir pipirais (pagal skonį).
Trumpam paliekame mėsą ir marinuojame svogūnus, prie plonai supjaustytų svogūnų pridedame šaukštelį cukraus ir tris šaukštelius acto, gerai sumaišome.
Dabar sumaišau padažą, kuri naudosime vėliau, aš naudojau majonezą ir salsa padažą, bet padažą kaip ir pagardus burgeriui galima pridėti pagal skonį ir fantaziją, kas jums patinka.
Ant tortilijos uždedame faršą ir formuojame ploną sluoksnį.

Įkaitiname keptuvę ir pilame truputi aliejaus.

Kepame tortiliją ir prispaudžiame ją , kad būtų toks smashed efektas. Kepame apie 2 minutes, apverčiame, pridėdame sūrio ir kepame su uždengtu dangčiu dar minutę.
Ant keptos tortilijos galima dėti kas jums patinka, bet aš naudojau padažiuką, kurį anksčiau sumaišiau, aisbergo salotas, nes duoda gaivumo, marinuotus agurkus ir marinuotus svogūnus.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė