Salotos su melionu ir burrata sūriu

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Salotos su melionu ir burrata sūriu

Ingredientai

  • Sorų kruopos arba pilno grūdo avižos
     200 g
  • Melionai CANTALOUPE
     250 g
  • Pomidorai ROMANTICA RIMI
     350 g
  • Raudonieji svogūnai
     0.5 vnt.
  • Fasuotas bazilikas
     20 g
  • Rapsų aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • Raudonojo vyno actas RIMI
     0.5
  • Druska ir pipirai
      pagal skonį
  • Sūris BURRATA
     2 vnt.
  • Čili dribsniai I LOVE ECO
      Pagal skonį
  • Lukštentos moliūgų sėklos
     50 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išvirkite kruopas pagal instrukcijas ant pakuotės ir leiskite atvėsti.
Melioną ir pomidorus supjaustykite gabalėliais.
Nulupkite ir supjaustykite raudonąjį svogūną. Susmulkinkite baziliką ir sumaišykite su melionu, pomidorais ir svogūnu. Apšlakstykite aliejumi ir actu ir pagardinkite druska bei šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Uždėkite burratos sūrį, pabarstykite čili dribsniais ir moliūgų ar saulėgrąžų sėklomis.

Panašūs receptai