Pupelių čili

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Pupelių čili

Ingredientai

  • Svogūnai
     1 vnt.
  • Raudonosios paprikos
     1 vnt.
  • Konservuoti kukurūzai
     140 g
  • Raudonosios pupelės
     240 g
  • Pupelės pomidorų padaže
     200 g
  • Raudonos aitriosios paprikos
     0.5 vnt.
  • Pomidorai
     1 vnt.
  • Pomidorų padažas
     1.5 šaukštas (-ai)
  • Saldus aitriųjų paprikų padažas
     1 šaukštas (-ai)
  • Kalendra
     1 ryšulėlis (-iai)
  • Sojų tofu sūris
     50 g
  • Ryžiai (patiekimui)
     500 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Keptuvėje pakepinkite svogūną. Suberkite smulkintą čili pipirą, papriką ir patroškinkite.

Sudėkite abiejų rūšių pupeles ir pjaustytus pomidorus. Patroškinkite.

Pabaigoje sudėkite kukurūzus ir abu padažus. Išmaišykite ir pakaitinkite.

Patiekite su ryžiais, smulkiai pjaustytais žalumynais ir tarkuotu sūriu.

Panašūs receptai