Prancūziškos bulvių salotos

  • Gaminimas 1h 30min
  • Vidutinis
Prancūziškos bulvių salotos

Ingredientai

  • Bulvės
     800 g
  • Svogūnai SHALLOT RIMI
     3 vnt.
  • Krapai ir petražolės
     1 ryšulėlis (-iai)
  • Kaparėliai RIMI
     2 šaukštas (-ai)

Padažas

  • Actas
     1 šaukštas (-ai)
  • Garstyčios
     2 šaukštelis (-iai)
  • Druska
     1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai
     1 žiupsnelis
  • Cukrus RIMI BASIC
     1 žiupsnelis
  • Aliejus
     3 šaukštas (-ai)
  • Vanduo
     1 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Šios fantastiškai skanios prancūziškos bulvių salotos puikiai dera su daugeliu patiekalų. Savo būdingą, fantastišką skonį bulvių salotos įgauna, kai jas sumaišome su švelniu garstyčių ir acto padažu. Pabarstykite trupučiu kaparėlių ir patiekite su minkšta mėsa.
Nulupkite ir pasūdytame vandenyje išvirkite bulves.

Nulupkite, sukapokite arba supjaustykite griežinėliais svogūną. Sukapokite žoleles.

Padažas:Sumaišykite visus padažui skirtus produktus.

Karštas bulves supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į dubenį kartu su svogūnais ir žalumynais.

Supilkite padažą ir išmaišykite bulves taip, kad visi griežinėliai būtų sudrėkinti padažu. Palikite salotas pastovėti apie vieną valandą ir ragaukite. 

Patiekti su: Apibarstykite kaparėliais ir patiekite bulvių salotas su rūkyta mėsa, grilyje keptomis dešrelėmis, šaltais jautienos kepsnio griežinėliais, karštai rūkyta lašiša ar daržovių kepsniais.

Panašūs receptai

Tofu sūrio pyragas

3h • Lengvas