Blyneliai su varškės įdaru

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Blyneliai su varškės įdaru

Ingredientai

Blynai

  • kiaušiniai
     2 vnt.
  • pienas
     500 ml
  • cukrus
     1 šaukštas (-ai)
  • kvietiniai miltai
     500 g
  • druska
     1 žiupsnelis
  • aliejus kepimui
     40 ml

Įdaras

  • Varškė
     200 g
  • uogienė
     
  • klevų sirupas
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

🐮 Pusriebė varškė RIMI SMART tik 0.77 €/vnt RIMI parduotuvėse ar internetu! Daugiau rasi ČIA 👉 rimi.lt/varske-rimi-smart

Kiaušinius sumaišykite su vandeniu, druska ir cukrumi. Suberkite miltus ir išmaišykite. Turi gautis tiršta, lipni tešla.

Į tirštą tešlą pamažu pilkite pieną, kol suskystės.

Ant įkaitintos keptuvės pilame po lašelį aliejaus, samtelį tešlos, tolygiai paskirstome po visą keptuvę ir kepame po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės.

Blynelius įdarykite desertine varške ir uogiene bei sirupu. 

Panašūs receptai

Lietuviški cepelinai

2h • Vidutinis

Aguonų pienas

2h 30min • Lengvas

Šaltibarščiai

30min • Lengvas

Naminiai zefyrai

12h • Vidutinis