Pica su kepta paprika, pievagrybiais ir pomidorais

  • Gaminimas 45min
  • Vidutinis
Pica su kepta paprika, pievagrybiais ir pomidorais

Ingredientai

Ingredientai

  • raudonoji paprika
     1 vnt.
  • geltonoji paprika
     1 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • vyšniniai pomidorai
     250 g
  • pievagrybiai
     300 g
  • picos paplotėliai
     2 vnt.
  • sūris
     2.5 stiklinė (-ės)
  • raudonėliai
     2 šaukštas (-ai)
  • pomidorų padažas
     1 stiklinė (-ės)

Salotų ingredientai

  • salotos
     1 vnt.
  • cukinija
     1 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Įkaitinkite orkaitę iki 225 ° C.

Supjaustykite paprikas. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite kepti paprikas, pagardinkite druska ir pipirais.

Supjaustykite pomidorus ir pievagrybius.

Picos pagrindus ištepkite pomidorų padažu, apibarstykite sūriu, uždėkite pomidorus, keptas paprikas ir pievagrybius. Kepkite orkaitėje apie 10-15 min.

Supjaustykite cukiniją juostelėmis ir sumaišykite su salotų lapais. Patiekite šalia picos.

Panašūs receptai

Varškėčiai

20min • Lengvas