Persikai su keptu pelėsiniu Camembert sūriu

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Persikai su keptu pelėsiniu Camembert sūriu

Ingredientai

  • Persikai
     6 vnt.
  • Sūris su baltuoju pelėsiu RIMI CAMEMBERT
     2 vnt.
  • Aitrioji paprika
     0.25 vnt.
  • Garstyčios
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • Medus
     1 šaukštelis (-iai)
  • Druska
      Pagal skonį
  • Juodieji pipirai
      Pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
     1 šaukštas (-ai)
  • Mėgstama duonelė
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Persikus perpjaukite per pusę, išimkite kauliukus ir supjaustykite kubeliais. Aitriąją papriką susmulkinkite.
Dubenyje sumaišykite persikus su garstyčiomis,medumi, aliejumi, druska ir pipirais.
Sūrį išimkite iš dėžutės, palikite popieriuje ir suvyniokite į aliuminio foliją. Dėkite ant grotelių ir kepkite apie 5–10 minučių. Sūrį išimkite iš aliuminio folijos, praverkite popierių, sūrį įpjaukite.
CAMEMBERT sūrį dėkite lėkštės viduryje, persikus su paprikomis išdėliokite iš šonų, patiekite su duonele.

Panašūs receptai

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas