Pavasarinis omletas

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Pavasarinis omletas

Ingredientai

  • Kiaušiniai
     3 vnt.
  • Druska
      pagal skonį
  • Pipirai
      pagal skonį
  • Aliejus
     4 šaukštas (-ai)
  • Pievagrybiai
     85 g
  • Špinatai
     60 g
  • Ožkų sūris
     50 g
  • Avokadai
     0.5 vnt.
  • Petražolės
     1 žiupsnelis

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Į keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite griežinėliais pjaustytus pievagrybus. Iškeptus pievagrybius išimkite iš keptuvės.

Dubenyje išplakite kiaušinius.

Į švarią keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus, įkaitinkite, tada atsargiai supilkite išplaktus kiaušinius.

Kepkite ant vidutinės ugnies 6-7 minutes. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

Paimkite silikoninę mentelę ir atskyrę omletą nuo keptuvės, perkelkite jį į lėkštę.

Ant vienos omleto pusės sudėkite špinatų lapus, pievagrybus, pjaustytą avokadą ir sutrintą ožkų sūrį.

Perlenkite omletą per pusę ir apibarstykite smulkiai pjaustytomis petražolėmis.

Panašūs receptai

Vienos skardos lašiša

35min • Vidutinis