Omleto keksiukai

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Omleto keksiukai

Ingredientai

Omleto keksiukai

  • kiaušiniai
     4 vnt.
  • pienas
     50 ml
  • druska
     1 žiupsnelis
  • pipirai
     0.5 žiupsnelis
  • keksiukų formelės
     

Įdaro pasiūlymai

  • trupintas fetos sūris
      pagal skonį
  • žalumynų rinkinys
      pagal skonį
  • saulėje džiovinti pomidorai
      pagal skonį
  • alyvuogės
      pagal skonį
  • gabaliukais pjaustytas kumpis
      pagal skonį
  • tarkuotas sūris
      pagal skonį
  • kukurūzai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Omleto keksiukus paruošti lengva. Geriausia, jei patys nuspręsite, kokio skonio norite suteikti. Pvz., Viduržemio jūros regiono įkvėptas skonis yra su kumpiu, trupintu fetos sūriu, žolelėmis, saulėje džiovintais pomidorais ar alyvuogėmis.
Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C.
Sudėkite keksiukų formeles ant skardos.
Lengvai suplakite kiaušinius ir įpilkite pieno. Pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
Supilkite tešlą į formas ir įdėkite truputį įdaro, jei norite.
Kepkite orkaitės viduryje apie 15 min. arba tol, kol sukietės.

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas