Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Omleto keksiukus paruošti lengva. Geriausia, jei patys nuspręsite, kokio skonio norite suteikti. Pvz., Viduržemio jūros regiono įkvėptas skonis yra su kumpiu, trupintu fetos sūriu, žolelėmis, saulėje džiovintais pomidorais ar alyvuogėmis.
Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C.
Sudėkite keksiukų formeles ant skardos.
Lengvai suplakite kiaušinius ir įpilkite pieno. Pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
Supilkite tešlą į formas ir įdėkite truputį įdaro, jei norite.
Kepkite orkaitės viduryje apie 15 min. arba tol, kol sukietės.