Omletas su ožkos sūriu ir špinatais

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas
Omletas su ožkos sūriu ir špinatais

Ingredientai

  • kiaušiniai
     4 vnt.
  • špinatai
     50 g
  • sviestas
     1.5 šaukštas (-ai)
  • pienas
     2 šaukštas (-ai)
  • ožkų sūris
     100 g
  • žirnių daigai ir kopūstų daigai
     
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Dubenyje išplakite kiaušinius su pienu, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

Įkaitinkite keptuvę su lydytu sviestu. Dėkite į keptuvę špinatus ir maišydami pakepkite apie 1 minutę.

Į keptuvę supilkite kiaušinių plakinį ir po truputį maišydami kepkite. Kai omletas bus beveik iškepęs, užberkite kubeliais supjaustyto ožkos sūrio, pakepkite 1 minutę ir omletą perlenkite keptuvėje per pusę. Atsargiai išimkite iš keptuvės.

Omletą patiekite su šviežiais špinatais ir daigais.

Panašūs receptai

Varškėčiai

20min • Lengvas

Sūrūs varškėčiai

15min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Tuna melt sumuštinis

20min • Lengvas