Nachos traškučiai su lęšiais ir kalendromis

  • Gaminimas 45min
  • Vidutinis
Nachos traškučiai su lęšiais ir kalendromis

Ingredientai

Ingredientai

  • raudonasis svogūnas
     1 vnt.
  • geltonosios saldžios paprikos
     2 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     0.5 stiklinė (-ės)
  • raudonosios saldžios paprikos milteliai
     1 šaukštelis (-iai)
  • kuminas
     1 šaukštelis (-iai)
  • pomidorų pasta
     0.5 stiklinė (-ės)
  • virti žalieji lęšiai
     350 g
  • koncervuoti trinti pomidorai
     390 g
  • daržovių sultinys
     1 gabalėlis (-iai)
  • Padažas ICA ASIA SAMBAL OELEK
     1 šaukštelis (-iai)
  • pipirai
      pagal skonį
  • druska
      pagal skonį
  • ryžiai
     200 g
  • kalendra (šviežia)
     20 g
  • jalapenai
     0.5 stiklinė (-ės)
  • grietinė
      pagal skonį
  • kukurūzų traškučiai Nachos
     200 g

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Perpjaukite pūsiau paprikas ir išimkite sėklas, supjaustykite.

Išvirkite ryžius pagal ant pakuotės nurodytas instrukcijas.

Pakepkite svogūną keptuvėje su alyvuogių aliejumi apie 5 min, tada įdėkite geltonąsias paprikas, paprikų miltelius, kuminą, pomidorų pastą. Patroškinkite kelias minutes. Dėkite sultinio kubelį, supilkite trintus pomidorus, stiklinę vandens ir įdėkite čili pastą. Viską troškinkite apie 10 min. Tada įmaišykite lęšius, pagardinkite pipirais.

Patiekdami lėkštėje įdėkite ryžių, lęšių troškinio, Nachos traškučių, jalapenų, grietinės ir apibarstykite šviežiomis kalendromis.

Panašūs receptai

Japoniška MISO sriuba

35min • Lengvas

Daržovių fajita

30min • Lengvas