Moliūgų karis

  • Gaminimas 50min
  • Lengvas

Ingredientai

  • Pupelės
     200 g
  • Porai
     1 vnt.
  • Žalumynai
      pagal skonį
  • Moliūgas
     500 g
  • Česnakai
     2 skiltelė (-ės)
  • Alyvuogių aliejus
      kepimui
  • Vanduo
     0.5 stiklinė (-ės)
  • Tailandietiškas kario padažas
      pagal skonį
  • JASMINE ryžiai
     250 g
  • Citrina
     1 vnt.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Tinkamas receptas įtemptoms darbo dienoms – greita ir soti vakarienė, kuri užtruks tik 30 minučių. Pasirinkite daržoves pagal savo skonį ir mėgaukitės!

Ankštinių pupelių galiukus nupjaukite.

Porą ir žalumynus supjaustykite.

Moliūgą nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.

Susmulkinkite česnaką.

Apkepkite porą alyvuogių aliejuje.

Suberkite česnaką, moliūgą ir įpilkite vandens

Troškinkite 5-10 minučių.

Sudėkite pupeles ir kario padažą.

Troškinkite, kol moliūgas taps minkštas.

Patiekite su ryžiais, žolelėmis ir apšlakstykite citrina

Panašūs receptai

Vienos skardos lašiša

35min • Vidutinis