Moliūgų karis
-
Gaminimas 50min
-
Lengvas
Ingredientai
-
Pupelės200 g
-
Porai1 vnt.
-
Žalumynaipagal skonį
-
Moliūgas500 g
-
Česnakai2 skiltelė (-ės)
-
Alyvuogių aliejuskepimui
-
Vanduo0.5 stiklinė (-ės)
-
Tailandietiškas kario padažaspagal skonį
-
JASMINE ryžiai250 g
-
Citrina1 vnt.
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Tinkamas receptas įtemptoms darbo dienoms – greita ir soti vakarienė, kuri užtruks tik 30 minučių. Pasirinkite daržoves pagal savo skonį ir mėgaukitės!
Ankštinių pupelių galiukus nupjaukite.
Porą ir žalumynus supjaustykite.
Moliūgą nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.
Susmulkinkite česnaką.
Apkepkite porą alyvuogių aliejuje.
Suberkite česnaką, moliūgą ir įpilkite vandens
Troškinkite 5-10 minučių.
Sudėkite pupeles ir kario padažą.
Troškinkite, kol moliūgas taps minkštas.
Patiekite su ryžiais, žolelėmis ir apšlakstykite citrina